Gyeon Tire przyjemnie sie aplikuje, wyglada bardzo elegancko i jest trwaly. Opony dostaja takiej hydrofobowosci jak po dobrym wosku
VP Black to the future odkrywam ostatnio i jestem bardzo zadowolony.
Jesli chcesz zeby opony byly bardzo blyszczace to moze Ci sie spodobac Meguiars Endurance. Rowniez jest trwaly i bezproblemowy w aplikacji.
Poza tym wszystkie trzy nie smierdza
Dzis bede testowal Soft99 tire wax. Ciekawa formula, jak czarna pasta do butow. Zobaczymy jak sie sprawdzi

VP Black to the future odkrywam ostatnio i jestem bardzo zadowolony.
Jesli chcesz zeby opony byly bardzo blyszczace to moze Ci sie spodobac Meguiars Endurance. Rowniez jest trwaly i bezproblemowy w aplikacji.
Poza tym wszystkie trzy nie smierdza

Dzis bede testowal Soft99 tire wax. Ciekawa formula, jak czarna pasta do butow. Zobaczymy jak sie sprawdzi
Próbowałem kłaść dressing na "golasa", jednak po potraktowaniu plastików APC widać że równomierniej rozprowadza się dressing. Wcześniej od trzech miesięcy wszystkie testy robiłem na posiadanej O1. Po gruntownym wyczyszczeniu plastików teraz tylko co jakiś czas odświeżam dressingiem. Jeżeli chodzi o smugi to są raczej od twardej wody, po umyciu zawsze dobrze wysusz samochód. Szamponów przetestowałem kilka, ostatnio używam Presta Sudzz Car Wash.
Komentarz